שולחן עורך • סלט עוף ובטטות מקורמלות ואגוזים
בופה No Comments on שולחן עורך • סלט עוף ובטטות מקורמלות ואגוזיםהתכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- למה חשוב לי לדעת מה חושבים עליי
- הגאון הרב אברהם יוסף: "עוד המצאה של משגיחי הכשרות"
- פרשת אחרי מות | איך חוזרים לגבול?
- תזמון מושלם | פרשת אחרי מות
- פרשת אחרי מות | מדוע דווקא בארץ גושן?
תגיות
לפניכם מתכון מדהים של שילוב מיוחד מאוד של נתחי עוף מוקפצים, בטטות, אגוזים ועוד כמה דברים טובים…
לסלט:
2 חזות עוף חתוכים לרצועות
2\1 כפית פפריקה
שן שום כתושה
3 כפות שמן אגוזים
2 כפות שמן אגוזים
2 בטטות קטנות חתוכות לקוביות קטנות
2 כפות סוכר או סילאן
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ בצל סגול חתוך לרצועות דקיקות
¼ כוס חמוציות מיובשות או צימוקים
½ כוס אגוזי מלך או שקדים קלויים קצוצים גס
לרוטב:
4 כפות שמן
2 כפות מיץ לימון
2 כפות דבש
שן שום כתושה
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
ההכנה:
מערבבים את רצועות העוף עם הפפריקה השום ו-3 כפות השמן ומניחים לספיגת טעמים.
במחבת בינונית מחממים את 2 כפות השמן, מוסיפים את קוביות הבטטה ומקפיצים אותן כ-5 דקות.
בוזקים על הבטטות את הסוכר, הפלפל השחור והמלח וממשיכים להקפיץ עד שהבטטות רכות אך עדיין מוצקות.
מוציאים את הבטטות מהמחבת. מעבירים אל המחבת את אגוזי המלך ומקפיצים אותם כ-2 דקות.
באותה מחבת מקפיצים את רצועות העוף כ-6 דקות,. מסירים מהמחבתעל האש ומקררים מעט,. מעבירים אותן לקערה ומוסיפים את שאר רכיבי הסלט.
מערבבים היטב את כל רכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט ומערבבים בעדינות.
הסלט במיטבו מיד לאחר ההכנה, אך אפשר להכינו עד 24 שעות לפני ההגשה.
רוצים עוד מתכונים? בואו לעשות מנוי למגזין "בופה" היוקרתי
רק 80 ש"ח לשנה ותקבלו עד הבית 6 גליונות עם שלל מתכונים, טיפים, רעיונות ועוד..
חייגו: 03-7580060
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.